perjantai 25. tammikuuta 2013

Kutsu fyysisentoimintakyvyn tutkimuksiin ja ammattitutkinnon valmistuminen 2013

Viimein sain näyttötutkinnon suoritettua ja loppuarvostelussa K3 arvosanaksi!  Näyttötutkintomestari totesi lopuksi, että kautta-aikojen parhaimpia näyttötöitä hänen urallaan. Wau, nyt voi omalle olkapäälle taputtaa. Jopa logistiikkapäällikkökin soitti ja onnetteli!

Näyttökoe kesti noin 6h ja siinä kierrettiin koko logistiikkaprosessi läpi, jonka jouduin selittämään yksityiskohtaisesti.  Nyt on uusi tutkinto alla, jolla on huomattavasti mielytävämpi hakea kouluun kuin vanhalla ammattikoulun todistuksella, jolla ei pisteitä olisi hirveästi kertynyt! Jee nyt on hyvä fiilis..
Viimein tuli kauan odotettu kutsu fyysisen toimintakyvyn tutkimuksiin. Lähettivät paperit muutaman viikon myöhässä, mutta pääasia oli, että kutsu tuli, ja tietys lasku myös 98€! Soitinkin TTL:lle perään, että varmasti on ilmoittautumiseni menny perille saakka, kun lupasivat lähettää kutsun heti tammikuun alussa, eikä vielä 21.1 ollut kutsua näkynyt.

Toisessa paperissa oli mielenkiintoinen lause. Tutkimusta ei voi tehdä: väsyneenä jne, What? Jos olen testi aamuna väsynyt, voin jäädä suoraan nukkumaan ja todeta, että vuoden treenaminen oli sitten siinä. Noh, kokeillaan ensi vuonna uudestaan.. He heEi kommentteja: