perjantai 13. helmikuuta 2015

Vakanssinumero 476. "Sen verran iso nro. taidat olla uusi täällä"

Tervehdys taas pitkästä aikaa. Uudet oppilaat ovat aloittaneet tammikuussa 2015 pitkän uurastuksen Pelastusopistolla ja joulukuussa valmistuneet hakevat nyt kiivaasti töitä pelastuslaitoksilta. Vaikka kuntien taloudellinen tilanne onkin huono ja osissa paikoissa säästöjä on tehty, niin hyviäkin uutisia löytyy. Itse kävin alkuvuodesta haastatteluissa Länsi -Uudellamaalla ja siitä parin viikon kuluttua ensimmäinen sijaisuus tuli tarjolle LUP:lle! Jes, ei voisi paremmin asiat mennä tässä vaiheessa! 

Vanhaan työpaikkaan pääsin onneksi takaisin tammikuun alusta ja siellä sain tuurailla esimiehiä. Viimeisen työ-yövuoron tein vanhalla työpaikallani 11.2 ja 12.2 olinkin jo ensimmäisessä työvuorossa Mikkelässä. 12.2.2015 Mikkelän asemalla saapumassa ensimmäiseen työvuorooni. 
Tässä vaiheessa oli jännitystä ilmassa... Katsotaan, josko kohta olisi jo lisää raportoitavaa...

7 kommenttia:

Palomies Sami kirjoitti...

Hyvä Petsku ja onneksi olkoon uuden työsopparin johdosta. Nyt elämme sellaisia aikoja ettei työsopimus pelastuslaitokselle ole mikään itseselvyys. Stemppiä jatkoon ja tulta päin!

Petsku kirjoitti...

Kiitos paljon!!! Tuli kieltämättä yllätyksenä tuo viransijaisuus, mutta en valita. Tsemppiä myös loppu opiskeluihin Kuopioon!

Nico kirjoitti...

Olen 16-vuotias poika ja olen haaveillut palomiehen urasta koko elämäni ja aion hakea pelastuskouluun nyt lähivuosina. Blogisi antoi minulle paljon lisää motivaatiota treenaamiseen =) Onko sulla mitään hyviä treenineuvoja millä saisin fyysiset testit heittämällä läpi?

Petsku kirjoitti...

Moi Nico, kiitos palautteesta ja hienoa että ala kiinnostaa sinua!

Ensin kannattaa suorittaa tuo tutkinto/lukio hyvin loppuun, millä papereilla meinaa hakea oppistoon. Joinakin vuosina on ollut koviakin keskiarvoja, ettei ole päässyt opistoon sisään. Eli siitä pitää aloittaa! Seuraavaksi katso opiston sivuilta fyysistentestien raja-arvot ja käyt kokeilemassa kuinka lähelle minimi/maksimi rajoja pääset. Tämän jälkeen on hyvä miettiä mitä kunnon ja voiman suhteen kannattaa jatkossa tehdä. Tsemppiä!

Samppa kirjoitti...

Moi!
Onko blogille tulossa vielä lähiaikoina päivitystä? :)

Petsku kirjoitti...

Moi Sampsa!

Yritän tässä väkerrellä vielä jonkun päivityksen kesän aikana! Aiheita on vaikka millä mitalla, mutta täytyy saada koostettua niistä "julkaisu" kelpoinen paketti!

Hyvää kesän jatkoa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä odotetaan Blogin jatkoa! :)