torstai 30. toukokuuta 2013

Pelastusopiston päätös tuli ja pahoittelen, mutta tämän blogin kirjoittaminen ... JATKUU!

Olin töissä pitkästyttävässä palaverissa, kun sain blogin kautta viestin, että eräs kokelas oli saanut tulokset postiinsa. Sydän hypähti kurkkuun ja mietin, kukahan uskaltaa aukaista tuon NIIN kauaun odotetun vastauskuoren. Vaimo ei malttanut jäädä odottamaan iltaan asti, vaan oli ottanut töistä taksin ja suhannut sillä kotiin ja löytänyt vastauskirjekuoren postilaatikosta. Tekstiviesti tuli hetken päästä: taxissa!!! kädet tärisee!! KUOPIOON!!! En ensin saanut tuosta viestistä mitään selkoa ja ajattelin vaimon aamulääkityksen puutetta. Mutta seuraava viesti oli, olet päässyt kouluun!

Kesken palaverin pyrähdin voitontuuletukseen ja arvaatte, että kaikki oli ihan pihalla, MIKÄS SILLE NYT TULI?
Psyykkiset testi olivat menneet nappiin. Alin pistemäärä (ammattillisellla tutkinolla), jolla pääsi kouluun oli 6.5, joten saamani 8 pojoa riitti mainiosti. Vaikka Cooperin testistä ei lisäpisteitä herunut, niin olen todella tyytyväinen omaan tulokseeni. 400 oli alkuvaiheessa hakijoita ja 64 opiskelijaa valittiin -kyllä 35-vuotias voi olla itseensä tyytyväinen!Kiitos Vaimolla, Ellenille ja Sulolle! Ilman heidän tukeaan tämä olisi ollut kaksi kertaa vaikeampaa!!


10 kommenttia:

Jari Paananen kirjoitti...

ONNEA! Sitkeesti on jätkä vetäny ja lopulta palkinto saavutettu. Hyvä hyvä.

Aattelin pistää paprut tuohon seuraavaan hakuun todennäköisesti. Pitää vaan vetää coopperista ja lksta täydet, muuten ei kannata etes yrittää. Nyt vaan riskillä pohtimaan kummaltako puolelta kokeilen.. Kaivoin lukion paperit esiin ja laskin keskiarvon: 7,5, silläkin saattais päästä eteenpäin.. onnea vielä ;)

Petsku kirjoitti...

Kiitos!

Olen sitä mieltä, että uutta matoa koukkuun, jos ala on se mikä todella kiinnostaa. Olisi kiva nähdä sinut siellä!!

Tarmo kirjoitti...

Voisitteko ukkelit kertoa millasia kysymyksiä oli pällitesteissä ja millaisia oli ne matemaattiset tehtävät ? Tyyliin jotain ongelmanratkaisua päässä vai pitikö yhtälöitäkin ratkoa ?

Kiitos jo etukäteen vastauksista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!

Löysin tään sun blogin, kun olin aiheesta kiinnostunut.
Kiinnostunut siksi, koska poikanikin pyrki samaiseen oppilaitokseen ja pääsi myös. Sitä ollaan hehkuteltu:)

Petsku kirjoitti...

Kiitos ja kyllähän tätä voi jo vähän hehkuttaa.. ;-)

Petsku kirjoitti...

Hei Tarmo!

Psyykkisen testuksen kysymkset vaihtuvat joka kerta, mutta niissä selviää parhaiten päättelykyvyllä. Eli kaavoja etc. ei niissä tarvinnut osata.

Stressinsietokykyä niissä eniten mielestäni katsotaan, ja jos et ole oma itsesi niin sekin kyllä huomataa. Onnea vaan hakuun!

janne tolppanen kirjoitti...

Hauska löytää tälläinen blogi. Itsellä oli mielessä kirjoitella samanlaista mutta en saanut aikaiseksi, jääköön se pesti sulle. Itsekin hain samassa haussa ja läpi meni, elokuussa nähdään, pidähän blogi aktiivisena koulunkin aikaan :)

Petsku kirjoitti...

Kiitos viestistäsi ja onnittelut sinullekin kouluun pääsystä!! Joko olet vatteet tilannut ja kirjat ostanut? Tuli muuten virkapuvulle mulla hintaa.. Ja blogin kirjoittelu jatkuu kyllä koulun aikanakin!

janne tolppanen kirjoitti...

Joo sain osan ostettua käytettynä ja paidat uusia, kaikkineen meni 270e kirjoihin ja virkapukuun. Vielä jotain pikkuhimmeleitä tarvitsee ostella niinkuin niitä alusasuja sun muita.

Petsku kirjoitti...

Halvalla pääsit! Mä menin ostamaan kaikki uutena ja hintaa tuli. Hyvät Juhannukset!