maanantai 3. kesäkuuta 2013

Vantaan Triathlon 2.6.2013

Vantaan Kuusijärvellä vietettiin Triathlon viikonloppu hienon sään merkeissä 2.6.2013. Tarkoitukseni oli käydä kokeilemaas miltä tuo monilajiurheilu tuntuu. Pääsykokeista oli aikaa tasan 2 viikkoa ja siitä lähtien oli lepoa vietetty. Penikat olivat saaneet hyvin aikaa parantua, vaikkakin pikkuisen ne aluksi vihoittelivatkin.
Tästä kaikki alkoi. Ensi kävin ilmoittautumassa ja sen jälkeen pyöräntarkastus ja numerointi. Numeroni oli 362. Sarja oli miesten kilpakunto.Vaihtoalueelle jätettii pyörä ja juoksukengät.


Kun välissä oli aikaa ennen omaa lähtöä, kävin stressitestissä ja sainkin lukemaksi 7, kun maksimi oli 8:n...


2 min pötköllään ja testitulos oli valmis.


Sitten alkoi hikoilu! Märkäpuku päälle, melkein 30:n asteen helteessä. Vesi oli 22 asteinen, joten ilmankin olisi pärjännyt.
Ministeri Alexander Stubb oli myös saapunut paikalle ja osallistui kisan myöhempään lähtöön.
Sitten oli vuorossa startti. Uintilähti käyntiin 11:45:00 ja se tapahtui vedestä. Matkaa 750m.Omaan uintiini meni aikaa noin 15 min, suurin ongelma tuli lähdön jälkeen, kun hörppäsin puoli järveä vettä keuhkoon ja jouduin hetken toppuuttelemaan. 


Sitten suuntaus oli kohti vaihtoaluetta ja pyörän noutoon. Pyöräily osuus oli 20km.Näin oli 20km poljettu ja tuntui, että tämä oli paras osuuteni näistä kolmesta.
Vaihtoalueelle suuntaus ja kenkien vaihto. Juoksussa oli matka vain 5 km, mutta loppu vaiheessa oman vauhdin löytäminen oli todella hankalaa. Kova kilpailu vietti, mutta rennosti piti ottaa.


 Viimein pääsin maaliin, kovan rypistyksen jälkeen. Aikani oli 1h33min. Tästä on hyvä lähteä parantelemaan seuraavaa tulosta.


Voittajan on helppo hymyillä!!

Kiitos ystävälleni Jerelle! Hän lähti mukaan pienellä varoitusajalla, kantoi tavaroitani ja otti nämä hienot kuvat! Todellinen manageri..

Ei kommentteja: