sunnuntai 8. syyskuuta 2013

AC/DC-jumpasta ja harjoituksista muutama kuva

Harjoitusalueella käytiin läpi sammutusauton työkaluja. Harjoituiksiin oli tuotu auton raatoja, joita pääsimme leikkaamaan, levittelmään ja nostelemaan. Myös erilaisia leikkureita ja moottorisahoja päästiin kokeilemaan -erinäköisiä työkaluja, joita onnettomuustilanteissa tarvitaan. Taktiikoihin ei niinkään keskitytty vaan tekemiseen ja kokeilemiseen.


Tässä päästiin harjoittelemaan hydraulisia työkaluja ja oven irti leikkaamista.


Kyllä ne kaupunkilais-(snadilaiset siis stadilaiset) pojatkin osaavat moposahaa käyttää : ) .Oli hyvä löytää kunnon työkalu, jolla ensi syksynä vaihdetaan oman auton renkaat. ;-)Ja päivän lopuksi yksi auto oli sitten hyvin purettu ja silputtu.


Harjoitusalueen paloasemalla oli ilmailulaitoksen harjoittelukäyttöön tarkoitettu vanha Pantteri.


Matalapainetyynyllä nostettin autoa ja hyvinhän se nousikin. Vaikka eipä tuo auto kyllä enää autolta näyttänyt.


Perjantaina liikunnassa oli AC/DC-jumppa! Noin 20 rastia ja rastilla tehtiin yhtä liikettä 20s. Seuraavalle rastille aikaa siirtymiseen 10s. Mukavaa yleisliikuntaa ja hyvää sykkeen kohottajaa. Kokonaiskesto oli noin 40min ja venyttelyt päälle.Jumpan jälkeen hiki virtasi ja hengitys pihisi, ainakin joillain..


Kyllä on kaverit tiukassa kunnossa..2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko hyvä yhteishenki teillä ? Ovatko harjoitukset olleet fyysisesti kuluttavia ?

Petsku kirjoitti...

Henki on hyvä, vaikka vasta kuukausi on yhdessä telmitty. Vasta viime keskiviikkona oli ensimmäinen kuluttava harjoitus, mutta luulen että se oli kaikkien mieleen... Muuten harjoitukset ovat olleet kohtalaisen kevyitä!