lauantai 27. lokakuuta 2012

WOD - Petteri

Tänään oli WOD - Petteri vuorossa. Aloitus oli rintaharjoituksella: punttia 63kg (kaikki, mitä kotoa löytyy) 4x20 ja 200 punnerrusta päälle. Seuraavaksi 200 vatsaa 50 sarjoissa, ja kaikki tehdään niin nopeasti kuin mahdollista. Viimeisenä harjoituksena oli ylämäkijuoksu, 8 kg lisäpainolla. 10 x 200m ja 3 minuutin lepoajalla, ja täytyy sanoa, että viimeiset vedot olin sitten aivan loppu. Pyöräily takaisin kotiin oli aika vaivalloista, mutta suihkun jälkeen tuli kyllä hyvä fiilis!
Kotona mulla on penkki, eli vanha kuljetuslaatikon kansi. Tosi hyvä. Saa nurkkaan piiloon tarvittaessa ja tällä laudalla ei sitten pysty huijaamaan eli sotilaspenkki-tyylillä joutuu menemään. Vaikutus on aivan ilmeinen verrattuna normipenkkiin, jossa saa jalat alas ja selän kaarelle!
Koska remontti on kotona vielä käynnissä niin nyt ollaan raivattu tilaa olohuoneeseen. Harjoittelulle jää todella hyvin tilaa ja kaiken oleellisen harjoittelun pystyn tekemään kotona!

 Viimeisenä oli tuo ylämäkijuoksu 10x200m + 8kg levypaino repussa. Tässä vaiheessa vielä hymyilytti, mutta 50 minuutin päästä ko. kuvasta oli aika verenmaku suussa.


Ei kommentteja: