tiistai 12. helmikuuta 2013

Fyysiset testit suoritettu ja lääkärin hyväksytty lausunto!

Eilen 11.2. tosiaan kävin suorittamassa fyysiset testit työterveyslaitoksella ja hienosti kaikista tuli täydet pojot! Juuri minua ennen ollut kaveri ei ollut niin onnekas, vaan putosi jo ensimmäisen testiosion jälkeen pois. Jos minä maksan 100€ ko. testeistä, niin kyllä varmistan, että ainakin minimit menevät lävitse, mutta kukin tavallaan.


Kun noista ovista kävin sisälle, niin jännitys lakkasi vasta suihkussa kaiken jälkeen. Lääkäri totesi: taitaa kaveri jännittää, kun syke ja verenpaine on aavistuksen koholla..


Tässä onnellinen mies heti testien jälkeen. Tuli vedettyä jalkakyykky heti aamutuimaan niin kovalla sykkeellä, että taju meinasi mennä. Testaaja laittoi polkemaan hiukan aikaa pyörällä, jotta palautuisin hieman testistä. Sen verran vielä lääkäri kyseli sisäpuhelimella, että onko kaikki kunnossa..

Isälle kiitos, kun olit hengessä mukana! Kun meinasin hyytyä, muistin Kristuksen kärsimyksen ja totesin, että tämä ei ole mitään siihen nähden mitä Hän joutui kärsimään minun tähteni! Nyt odottelemaan Kuopiosta kutsua.
Ei kommentteja: