perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hakemukset jätetty 2013 Kuopion pelastusopistoon!

Kohta kolme viikkoa on lenkkarit ollut naulassa, karmea tunne olla tekemättä mitään.. Syynä tähän on oikea jalan paha kipeytymienen (penikka), jota ei meinattu millään saada pois. On tärkeää ennenkuin alkoitetaan viimeistely cooperin testiä varten, että jalat on kivuttomat. Ensin söin kuurin tulehduskipulääkettä, ei auttanut. Sitten kävin röntgenissä, jossa varmistettiin, ettei jalassa ole rasitusmurtumaa. Onneksi ei murtumaa löytynyt. Nyt viimeisenä olemme kineesioteipanneet tuon jalan kipukohdasta ja näyttää toimivan.
Maanataina laitettiin hakemukset menemään Kuopioon ja yhteispistemääräksi sain 8 pistettä. Näillä näkymin pistemäärä näyttäisi riittävän siihen, että valintakokeeseen kutsu tulee. Ainoa tässä on se, että Helsingin pelastuskouluun ei tänä vuonna hakua järjestetty, niin sieltä on varmasti hakijoita tullut myös Kuopioon. Nyt vain täytyy saada jalat juoksukuntoon!

Olen saanut mentorointiapua yhdeltä Suomen huippumailerilta, jolta on todellakin tullut hyviä vinkkejä ja juoksuohjelma tähdäten tuonne toukokuun cooperin testiin. Muut testiosiot ovat aina olleet minulle kohtuullisen helppoja, mutta tosiaan juoksussa otan nyt kaikki avut vastaan.


Nyt jäädään odottelemman kirjettä kalakukon kotikaupungista!


Ei kommentteja: