perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pyöräilytreeni (töihin ja takas)

Aamulla klo 5:00 oli kipakka pakkanen noin -14 astetta ja matkaa 17,5 km. Kunnolla lämmintä päälle, napit korville ja matkaan. Kyllä oli mukava ajella, kun liikennettä ei juuri nimeksikään ja napit korvilla kuunnellen hyvää musiikkia. Nyt on jännitystä ilmassa, koska tulee tieto valintakokeisiin päässeille.

Aikaa talvisin kuluu matkoihin noin tunti suuntaansa. Tänään matkaan meni aikaa 2:06:34 min, etäisyys 34,9 km, nousua kerttyi 169 m, keskinopeus 16.6 km/h, keskisyke 152 ja 1606 kcal käytettiin pyöräilyyn.


 .

Töissä suunnittelemme taas savusukellusharjoituksia Upinniemen simulaattorille ja toukokulle varasinkin oman ajan. Toivottavasti nyt kumminkin kaikki natsaisi ja tehtaan ryynääminen voisi jäädä toisille ja siirtyisin itse tuonne Kuopion kamaralle tekemään seuraavat harjoitteet.

Kaikenvaralta hain myös amk-haussa Savonian Palopäällystökoulutukseen. Ko. koulutus on kyllä huomattavasti pidempi: 240 opintoviikkoa ja kesto noin 4 vuotta, mutta paperit laitettiin, kun sellainen mahdollisuus uudella todistuksella napsahti.
Ei kommentteja: