lauantai 6. huhtikuuta 2013

Korkeanpaikan leiri ( Juoksu- ja uimaharjoitukset Kanarialla)


Tästä se alkaa. Pitkä ja kevyt uimaharjoitus: aikaa noin 1h 15min ja matkaa kertyi noin 2,5km. Alkuun ja loppuun kokeilin, kuinka tuo pääsykokeeseen vaadittava 200m alle 4min 45s. menee ja hyvinhän se meni. Ensimmäinen 200m 3min 45s. ja viimeinen veto uimamaratoonin päätteksi 4 min.

Suunto Ambit toimi hienosti, vaikka olin hotellin altaalla. Ainoa on, ettei syketietoja saanut, mikä oli aavistuksen harmillista (anturi ei ota veden alla). Kello mittasi hyvin matkaa ja tietoja oli helppo seurata. Kello on alkanut tuntua joka harjoitteella paremmalta ja nyt ilman sitä ei treenata haluakaan. Ainoa miinuspuoli oli (kun altaalla uin), että Movescout näytti kartalla melkoista sekasotkua. Ilmeisesti luuli, että uin viereisellä autotiellä ja yritti siirtää minua kartalla meren puolelle..   Uima harjoitus


Juoksureitit olivat mitä hienoimmat. Alkuun lähdin meren varrelle tehtyä katua juoksemaan ja sitä riitti vaikka kuinka pitkälle. Tämän jälkeen nousin isolle mäelle, josta kuva alla. Nousua kertyi muutaman kilometrin verran, mutta nousu oli mukava ja sykkeet kohosivat mukavasti, muutaman ylämäkispurtin lisäämänä.

Toisena päivänä 15min verkkaa ja 8x1min intervallivedot hotellilta lähtevän tien varrella. Tämä juoksu aiheutti oikean jalan penikassa aavistuksen kipua. Syynä voi olla tuo asfaltilla juoksu ja kovat vedot. Nyt jalka tuntuu taas hyvältä ja tänään jatketaan harjoituksia kuntopyörän parissa.
Alla linkki juoksureitille (Gran Canaria - route).
Ei kommentteja: