tiistai 23. huhtikuuta 2013

3 viikkoa valintakokeeseen. Esport areena

Esport areena, 400m ratajuoksua ja 10 kerran juoksukortti!


Tänään oli vuorossa 3000m juoksu + 4x 200m pyrähdykset noin 40s vauhdilla. Ensimmäinen ongelma tuli, kun olin juossut noin 10 min. Menin laskuista sekaisin ja juoksin 1 kierroksen liian vähän!! Kyllä otti pannuun, mutta uudestaakaan en harjoitusta lähtenyt tekemään.

Ko. rata on tuttu harjoittelupaikka viime vuoden Helsingin kouluun haun yhteydessä. Silloin juoksin radalla vain 4x800m vetoja. Paikka on hyvä, mutta joskus siellä on paljon juoksijoita ja sen  jälkeen homma menee pujotteluksi.

Tsemppiä kaikille hakijoille muutaman viikon päästä alkavalle koitokselle. Nyt on jännittävät hetket käsillä!!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Petteri!

Hienoa nähdä tää sun blogisi ja tuo kova tsemppi päästä alalle(mme). Itse tässä jo "jäähdyttelen", paljon on koettu ja hälytys-valon syttymisiä nähty. 38. palvelusvuoteni on jo hyvän matkaa menossa, "vapauteen" on kuitenkin vielä n. 3 vuotta jäljellä. Nää kuluneet vuodet ovat kerryttäneet sellaisen määrän kokemuksia ja näkemyksiä, että haluaisin niitä jälkipolville jättää... siksi olen alkanut raapustaa niitä talteen. Ehkä jonain päivänä saan tuotokseni valmiiksi ja voin sen sullekin omistuskirjoituksellani luovuttaa. Jatka samalla innolla, pidä kuitenkin maltti ja rauhallisuus valtteina aina.

Olen iloinen ja ylpeä siitä, jos olen sinua vain jotenkin ollut innoittamassa tähän vaativaan, haasteelliseen, mutta korkealle noteerattuun ammattiin.

"Keitä ne on ne sankarit - sellaiset sankarimiehet, jotka ihmisiä hädän tullen pelastaa ?"

t. Hannu

Petsku kirjoitti...

Hyvä Palomestari!

Kun luin viestiäsi niin kylmät väreet vierivät selkää pitkin. On kunnia-asia saada alan ammattilaiselta palautetta ja kannustusta. Kiitos!

Sen olen kyllä huomannut, että sinun ammattiylpeytesi vielä noiden pitkien työvuosien jälkeenkin on kadehdittavalla tasolla ja juuri tuota samaa minäkin haluan!

Sinun kaltaistesi oppiin pitäisi kaikkien vihreiden kavereiden päästä ja imuroita se tietotaito, joka kentältä on vuosien varrella saatu.

Olisi todella hienoa kuulla vielä sinusta ja kaikista menneiden vuosien työkokemuksista!

T: Pelastaja-Petteri (tuleva)

ps. Olisi hieno saada kirjoittaa kokemuksistasi/ henkilökuva myös kaikille pelastualalle hakijoille, jotka tällä sivustolla ovat käyneet. Noh, ei paniikkia..