torstai 18. heinäkuuta 2013

Kesän valokuvaotoksia: Villa Elfvikin lintutorni 17.8.2013

Tuli otettua muutama hieno kuva. Nyt vain kun tietäisi, mikähän haukka tuossa on kyseessä. Aika ison kalan nostikin mukanaan. Lintutornissa käynti antaa aina muuta ajateltavaa. 

Tänään tuli soitettua Topper-uniformun toimittajalle, kun vaihtovaatteissa on kestänyt jo kuukauden verran. Sinnehän ne olivatkin unohtuneet.. Asuntokuviotkin tuli pitkän vääntämisen jälkeen hoidettua. Oman
asunnon vuokraus eräälle perheelle ja Kuopiosta Neulamäestä saatiin Kuopakselta kiva 83m2 asunto. Matkaa koululle tuolta Neulamäestä noin 7km:ä, joka taittuu pyörällä mukavasti! Vielä ensi viikolla töihin ja odottelemaan, koska poika synytyy. Kyllä on kaikkea uutta yhdelle elokuulle tulossa, mutta hienoa, että joulu voi olla näin kesälläkin ;-))Kiva yhteensättuma.Virkapuvun napista kuva...


        3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyseessä Kalasääksi. Kiitos mahtavasta blogista. Toimii innoittajana omalle matkalle kohti pelastusopistoa :)

Petsku kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Tuossa muutama muukin lintuihminen on samaa kalasääskeä tarjonnut vaihtoehdoksi, joka onkin oikein!

Ei muuta kuin onnea sinulle tuleviin hakuihin, ja tuo pelastajan ammatti on kyllä äärimmäisen mielenkiintoinen ja palkitseva, jota kannatta tavoitella! Tsemppiä vielä kerran!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon, sitä tarvitaan. Vähän pidemmän puoleinen projekti. Täytyy minunkin ensin uusi ammatti hankkia ennen kuin pääsen edes hakemaan... Vanha ammattikoulun todistus ei paljo riitä :)

Pitkä matka edessä, mutta mielenkiintoinen sellainen. Ikää on se 30 vuotta joten vielä on aikaa! Onnea sinulle, kovan työn teit, joka sitten sinut palkitsi. Hienoa!