torstai 25. heinäkuuta 2013

Iron Man: 100kg painolla rappukävelyä

Tänään kokeiltiin kahvitauolla hieman tiukempaa lajia. Rappukävely 2x50kg painoilla. Kyllä täytyy sanoa, että vaikka alkuun tuo 100 kg tuntui suhteellisen kevyeltä, niin lopussa jalat olivat puutua. Tietysti nyt on oltu kovaa treenaamatta melkein 2 kuukautta. Kun koulu alkaa, niin kaikki paikat täytyy olla kunnossa. Minua harmittaa hieman jo etukäteen, etten koulun alettua pääse kurssikavereiden kanssa iltaisin puntille taikka lenkille. Kun perhe on mukana, silloin se menee kaiken edelle ja näin sen täytyykin olla!

Tälläiset vaakapainot piti siirtää yläkertaan. Vaikka vieressä oli hissi, niin pieni haaste on aina mukavaa. Alla mainittu kaveri tempaisi ko. möhkäleen myös yhdellä kädellää suorille. Sitä voi käydä kokeilemassa, ei ihan kaikilta onnistu, ei myöskään minulta ;-) .

Ensin aloitti Gert. 2x50 kg ja matkaa oli 50 rappusta ja tasanne. Kaveri harrastaa vapaaottelua ja hänen lihasvoimansa on aivan toisella tasolla kuin minun. Lupasin yrittää samaa kuin Gert ja hyvinhän se menikin! Gertti on ollut minun henkinen sparraajani pääsykokeisiin siitä päivästä lähtien, kun hänet tapasin ja meille onkin syntynyt mielettömän hieno kaverisuhde, aivan kuten kaikkien alaisteni kanssa! Tästä miehestä kuullaan vielä vapaaottelupiireissä. Toivottavasti näemme hänet myös pelastusopistolla tulevaisuudessa. Only believe!
Ja sitten mennään...
Ja pieni videoklippi kävelystä!
Jännitys on tällä hetkellä aikamoinen ja todella innolla odotan uutta tulokasta maailmaan, koulun alkua ja elämää Kuopiossa! Nyt jännittää positiivisissa merkeissä todella paljon, mikä on hyvä asia! Tämä näkyykin yleisilmapiirissä pienillä jekkuiluilla.

Kesämies meni hakemaan lukitusta kaapista tuotteita, kun kolleegansa veti takana häkin ovet säppiin. Banaania oli kyllä tarjolla, mutta kuten lapussa lukee EI SAA RUOKKIA, niin sekin otettiin lopulta pois! Arvaa oliko hauskaa.
Edellisellä viikolla erään työtekijän töistälähtö venyi, kun koko auto oli kelmutettu umpeen. Kun jekkuilu pysyy hyvän maun rajoissa ja kaikilla on hauskaa, myös jekutetuilla, niin kyllä nämä piristää..


4 kommenttia:

janne tolppanen kirjoitti...

Meinaatko olla reenamatta koko koulun ajan vai ootko jo bongannut jonkun salin lähempää uutta kuopion kotia? Vaikka kotona mukuloita on niin kai sitä nyt välillä voi salille lähteä ja koululla reenaaminenhan on kuin laittaisi rahaa pankkiin :)

Jos et ole jo katsonut niin pelastusopiston sivuilta eilen bongasin jo lukujärjestyksetkin kursseille.. Jos kiinnostaa etukäteen ihmetellä. Ensi töiksemme päästään vissiin autoilla kruisailemaan.

Petsku kirjoitti...

Ei, kyllä meinasin puntit ottaa mukaan ja pyrkiä samalla lailla harjoittelemaan kun pääsykokeisiinkin. Kun koti matka on noin 7,5km niin kyllä se juosten tai pyörällä meinaan taittaa, ihan hyöty liikunnan merkeissä.

Täytyyhän sitä myös iltaisin kurssikavereiden kanssa pyrkiä käymään välilä puntilla tai yhteisissä sählyvuoroissa etc..

Joo huomasin tuon saman lukujärjestyksen ja mielenkiintoisestihan tuo koulu alkaa!

janne tolppanen kirjoitti...

Jaahas, viikko aikaa ja pian mennään. Muutatteko jo etukäteen kuopioon vai meneekö ensi viikonloppuun? Itse ajattelin lähteä sunnuntaina ajelemaan ja ottamaan solukämpän avaimia vastaan niin ehtii iltasella tutustua paikkoihin / tyyppeihin ja ehkä vaikka jumpallä käymään ellei muuta keksi. Täysin asiaan liittymättä niin oletko lukenut www.pelastajakurssi65.fi blogin? Aihe on sama ja aika mielenkiintoista luettavaa, itse olen varmaan 3-4 kertaa sen jo lukenut :)

Petsku kirjoitti...

Moikka,

Maanantaina tuli heitettyä viimeinen muuttokuorma ja nyt ollaan aivan poikki. Matkaa tuli 2400km ja ajatus oli asettua keskiviikkona asunnolle. Löysin itsekin muutama viikko takaperin ko. Blogin ja aivan mahtavasti kaveri kirjoittaa! Olisi kiva itsekin jatkaa samaan taapan kirjoittamista, mutta saa nähdä kuinka aika riittää.

Ei muutakuin sunnuntaina tutustumaan kämpille muihin opiskelijoihin ja maanantaina sitten nähdään!