tiistai 6. elokuuta 2013

Helsingin pelastajakurssi 37 Cooper testi!

Alle viikko ja koulu alkaisi. Jännitysmomentti on melkoinen. Viime viikolla 29.7 meille syntyi tuo kauan odotettu pienimies. Komea ja jäntevän oloinen poika ja ylpeä isä!!

Maanantaina oli viimeisen muuttokuorman vienti Kuopioon ja keskiviikkona perheen kanssa asettuminen uuteen kotiin. Ei voisi elämä olla mukavampaa, vaikka pieni stressi onkin päällä. Saa nähdä, kuinka kiireisenä tuleva syksy alkaa. Katselin tulevaa lukujärjestystä -kaikkea hienoa ja mielenkiintoista on luvassa.

Löysin kesäkuun Metro-lehdestä mielenkiintoisen artikkelin: Helsingin pelastajakurssi 37 juoksi Cooperin testin täydellisessä sammutusvarustuksessa. Pelastuskoulun ennätys on 2450m ja minimiraja oli 2000m. Ilmeisesti Kuopion koulussa ei tähän tyyliin Cooperia juosta...
Kuvat ja teksti Metrolehdestä Keskiviiko 12. kesäkuu 2013


2 kommenttia:

Otto Hovi kirjoitti...

Aika hurja kun testin tollee vetäsee! Mistäpäin asunto löyty? Itellä perhe muuttaa joulukuussa perässä ja asunnon hankinta Kuopiosta olis kanssa edessä, vaikkakin opiston asunnon pidänki ja siellä pääasiassa viikot punkkailen. Nyt tultii vähä kaupunkii tutustumaa pariks päiväks ja huomena saaki asuntolaa jo mennä! Pystytkö jo kokeneena Kuopiolaisena asuinalueit suositella :)? ni vois käydä alueit katsastaa. -Otto

Petsku kirjoitti...

Moikka,

asunto löytyi Neulamäestä. paikka valittiin sen perusteella, mistä sai kohtuullisen halvalla vuokralla (Kuopaksen perheasunto). Ei keskellä lähiötä, mutta opiskelija asunto kumminkin.. Aluksi meille tarjottiin siitä Koulun lähistöltä rivitaloa ja Rauhalahdesta kerrostaloa, mutta jos on valmis maksaamaan yli 1000€ vuokraa niin siinä olisi kyllä hyvän tuntuista aluetta (ei siis Petosen keskuksesta). Muuta en oiken koko Kupsusta osaa sanoa.. Hauskoja ja jäykkiä nämä savolaiset ainakin näyttäisi olevan ;-)