tiistai 27. toukokuuta 2014

Kevätlukukausi suoritettu --> KESÄLOMA!

Näin on kevätlukukausi viertähtänyt. Kovalla tahdilla käytiin asioita koulussa läpi, mutta kaikki tentit ja testi tuli suoritettua hienosti. Moni on aloittanut jo kesätyöt laitoksilla ja paikkoja jäi vielä paljon täyttämättä ainakin Pohjois-Suomessa. Itse pidän ainakin kuukauden isäkuukautta, ennenkuin lähden kesätöihin (koko kesäksi tarjosivat Pieksämäeltä paikkaa)! Koska viime syksynä, kun koulua aloitin niin poikani kanssa ei jäänyt liikaa aikaa vietettäväksi. Tärkein ensin!

 Hyvää kesää kaikille ja palataan viimeistään ensisyksynä blogin päivittämis puuhilla!


Hätämaadoituksen tekemistä ja ko. aiheeseen liittyvä koulutus ja koe, lupa 5 vuodeksi toimia!


Tietysti kesään kuuluu kova treenaminen ja hyväksi paikaksi löytyi kaupungin väestösuojassa sijaitseva puntti sali nimeltään Kotkankallio!

Renkaan pyöritys ja kelkan vetoa!
6 kommenttia:

Risto kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja hyvää kesää! Palaan syksyllä taas lukemaan blogiasi :)

Petsku kirjoitti...

Kiitos Risto palautteestasi J oikein hyvää kesää!

Jari Paananen kirjoitti...

Hyvää lomaa, nauti ipanoista ja myöhemmin uudesta duunista.

Ei natsannut vieläkään paikkaa sieltä. En lähtenyt edes coopperiin, penikat olisi iskenyt viimeistään kilometrin juoksun jälkeen.. Parastahan on se, että sisäänpääsyy olis riittäny meikälle 2800m tällä kertaa. Oli hiukan alhaisempi pisteraja.. Jonnin verran sapettaa :/

Petsku kirjoitti...

Jari oikein hyvää kesää sullekkin.

Nuo penikat on kyllä hankala vaiva. pyöräily taitaa olla tuossa vaiheessa paras vaihtoehto juoksemisen sijaan. Lykkyä tykö jos vielä joku vuosi päätät hakea Opistoon! Kannattaa käydä treenaamassa Kanarialla (hyvä tekosyy) ;-)

Jari Paananen kirjoitti...

..taidan hakee ehkäpä tuohon seuraavaan. Kanariallakin käyty taas pyörähtämässä, ens kuussa Turkkiin joten taitaa olla paremmat tulokset tulossa ;)

Petsku kirjoitti...

Tsemppiä!