keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kesän tapahtumia!

Nyt on kuukausi lomailtu koulun jälkeen ja loma tuli kyllä tarpeeseen. Loma meni levätessä ja tietysti harjoittelun merkeissä.

Sitten se tuli: työtarjous Etelä-Savon pelastuslaitokselta. Muutama päivä tuon jälkeen kyseltiin myös Länsi-Uudeltamaalta 2 kk mittaiseen pestiin, joten töitä oli nyt tarjolla. Koska asumme Kuopiossa, fiksuin vaihtoehto oli Etelä-Savo. Ensi aloitin vuorot Pieksämäellä, jossa annettiin perehdytys kalustoon ja taloon. Ensimmäinen vuoro oli vain 8h mittainen, mutta sain välittömästi Virven käteen ja ambulanssi- ja hoitajan tehtävät, sekä sammutusautossa lankesi kakkosmiehen paikka. Suoraan toimintaan keskeltä lomaa! Kolmas työvuoro ja pääsin päiväksi Savonlinnan asemalle ja ambulanssin kuskiksi. Siellä on  nyt ejettu ensimmäinen hälytysajo ja kyllä tuo mieleen jäikin. Onneksi hoitajana oli kokenut kaveri, joka auttoi loman jälkeen aavistuksen kateissa olleet asiat taas muistiin. Tästä se alkaa MAAILMAN hienoin ammatti!

Näitä treenejä tuli vedettyä Kotkankallion väestösuojassa kesäkuun ajan. Hyvä paikka ja käytännölliset vehkeet.


Tästä se lähtee, ensimmäinen virallinen palomiehen viran sijaisuus Etelä-Savon pelastuslaitoksella!
Liukutanko löytyy myös Pieksämäeltä. Tuo on pakko kokeilla jossain vaiheessa!


 Tässä olen matkalla laitoksen autolla kohti Savonlinnaa, jossa kävin tuuraamassa päivän ambulanssin kuskina. Tosiaan tuo uran ensimmäinen hälytysajo tuli ajettua tuolla Savonlinnassa. Tilanne oli jännittävä, mutta onneksi kaikki päättyi loppujen lopuksi hienosti! Tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja: